Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اصغر انجیدنی مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب که چهار بیمارستان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فرآیند اعتبار بخشی ملی بیمارستان‌ها حائز رتبه برتر شدند، گفت: دو بیمارستان رضوی و امام حسین (ع) از بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد حائز درجه یک عالی یعنی جزء ۱۰ بیمارستان برتر کشور شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در دوره چهارم اعتبار بخشی حدود هزار بیمارستان در سطح کشور توسط ارزیابان کشوری مورد بررسی قرار گرفتند که بر اساس نتیجه ارزیابی بیمارستان‌ها در ۶ درجه به ترتیب یک عالی، یک برتر، یک، دو، سه و چهار قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید

سه‌ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان رضوی مشهد بستری شدند

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: دو بیمارستان امام رضا (ع) و ثامن الائمه ناجا نیز جزء ۳۰ بیمارستان بعدی یعنی درجه یک برتر شدند. در این بین مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) مشهد توانست به عنوان تنها بیمارستان هزار تختخوابی کشور و تنها بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فرآیند اعتباربخشی ملی بیمارستان‌ها حائز رتبه یک برتر شود.

انجیدنی بیان کرد: این موفقیت با توجه به در نظر گرفته شدن تخت‌های مصوب یعنی حدود هزار و  ۸۳۸ تخت برای بیمارستان امام رضا (ع) باعث شد کل دانشگاه به لحاظ نسبت تعداد تخت‌ها دارای رتبه یک برتر در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در یک موقعیت ممتاز قرار داده شود.

او با اشاره به اینکه این ارزشیابی در ۱۹ محور انجام شد، تصریح کرد: رهبری و مدیریت کیفیت، مدیریت خطر حوادث و بلایا، مدیریت منابع انسانی و سلامت حرفه‌ای، مدیریت خدمات پرستاری، فناوری و مدیریت اطلاعات سلامت، بهداشت محیط، مدیریت تجهیزات پزشکی، مراقبت‌های عمومی بالینی، مراقبت‌های حاد و اورژانس از جمله این محور‌ها است.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی  با بیان اینکه مراقبت‌های جراحی و بیهوشی، مراقبت‌های مادر و نوزاد، پیشگیری و کنترل عفونت، مدیریت دارویی، خدمات تصویربرداری، خدمات آزمایشگاهی، طب انتقال خون، خدمات سرپایی، تامین تسهیلات برای گیرنده خدمت، احترام به حقوق گیرنده خدمت از دیگر محور‌های ارزیابی است، تاکید کرد: نتیجه مهم در این دوره از ارزیابی‌ها این است که اولا دو بیمارستان از بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل رضوی و امام حسین حائز درجه یک عالی یعنی جزء ۱۰ بیمارستان برتر کشور شدند.

انتهای پیام// س.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمارستان رضوی بیمارستان امام حسین مشهد بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان ها اعتبار بخشی یک برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند؛ و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا